Contact en praktijkinformatie

Adres

Oranjeplein 9

2012 LN

Haarlem

De praktijk ligt ongeveer 1500m van NS station Heemstede/Aerdenhout (20 minuten lopen) en 2700m van Haarlem NS station (half uur lopen).

Buslijnen

80 - halte Edisonstraat

50 - halte Zomerluststraat

Telefoon

023-5428086

Op het antwoordapparaat kunt u inspreken en doe dat alstublieft met vermelding van naam én telefoonnummer (zelfs als ik uw telefoonnummer al heb) dan kan ik u sneller terugbellen. Zowel op het antwoordapparaat van de telefoon als in de autoreply van de email wordt de meeste recente wachttijd vermeld en op welke dagen u mij kan bereiken.

emailadres: carine@praktijkvoorverlieshaarlem.nl

Openingstijden praktijk

De praktijk is op woensdag  t/m vrijdag geopend van 8.45 uur t/m 17.30 uur.

De praktijk is gedeeltelijk gesloten in schoolvakanties.

 

Let op! De procedure voor aanmelding van vergoede zorg van minderjarigen is per 1 januari 2018 drastisch veranderd. Bij een minderjarige moet eerst door de gemeente, waarin hij of zij woont, een beschikkingsnummer zijn afgegeven voordat het intakegesprek kan plaatsvinden. De behandelaar vraagt het beschikkingsnummer aan (zie ook de uitleg onder Tarieven). Indien men de consulten zelf betaalt, is er geen beschikkingsnummer nodig en verloopt de procedure iets sneller.

AGB codes :

praktijk: 9400388)

gz-psycholoog: 94004414

BIG registratie nummer: 99062991825

Kamer van Koophandelnummer: 34344278

Samenwerking en doorverwijzing

Praktijk voor Verlies werkt nauw samen met collega's van de Praktijk van de nieuwe Gracht oa met GZ kinder- en jeugdpsycholoog Sanne Bierens en Susanne Thiessen, kinderpsychiater Willemiek Kooijman. Als lid van de Vereniging 0tot 23 samenwerkende vrijgevestigde Jeugd GGZ in Haarlem en omstreken behoort onderlinge consultatie en doorverwijzing en samenwerking met andere leden tot de mogelijkheden. Voor begeleiding van oud en jong met dwangklachten, angsten, rouw, onverklaarbare lichamelijke klachten, stress wordt ook samengewerkt met Caroline Blessing psychosomatisch fysiotherapeut. Voor zorg binnen de psychosociale oncologie wordt er met het Ingeborg Douwes Centrum (afdeling Haarlem) samengewerkt.

Bovenstaande staat ook in het kwaliteitsstatuut van de Praktijk vermeld.